İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ Turhal Devlet Hastanesi'nin ev sahipliği yaptığı 14 Mart Tıp Bayramı programına katıldı.
16 Mart 2022

Program şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve İstiklal Marşımız okunarak başladı. İl Sağlık Müdürümüz yaptığı konuşmada; sağlık çalışanlarımızla beraber olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. 14 Mart Tıp Bayramının önemi, tarihi hakkında açıklamalarda bulundu. Konuşmasını ''Sağlık şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.'' ifadelerinde bulunarak bitirdi. Program sağlık çalışanlarımızın oluşturduğu Tıptan Sesler Korosunun konseri ile devam etti.

Tüm katılımcılarımıza ve programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

koro1.jpg

koro2.jpg