İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Mudur_zehni_er.JPG

İDARİ VE MALİ  İŞLER MÜDÜRÜ

ZEHNİ ER

Turhal Devlet Hastanesi mükemmeli arayış yolunda geliştirilen kalite garantisi anlayışı dahilinde, gerek laboratuvar gerekse diğer tüm birimlerin kalite standartları dahilinde, insan haklarına saygılı, etik kurallara bağlı kalarak, insanların ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetlerini en iyi biçimde sunmayı ilke olarak kabul etmiştir. Son yıllarda uygulanan tüm teknolojileri hastanemize kazandırma yolunda çalışmaktayız. Tüm personelimizle hasta haklarına saygılı ve güler yüzlü çalışma yürütmekteyiz.

Hastanemize gelen hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimle.

Özgeçmiş:

1975 yılında Zile’de doğdu.
İlk Orta ve Lise öğrenimlerini Zile’de tamamladı.
1993 yılında Almus Çevreli Sağlık Ocağında Sağlık Memuru olarak göreve başladı.
1996-2009 yılları arasında Zile 2 Nolu Sağlık Ocağı
2009 yılından itibaren Zile Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev yaptı.
Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans
Anadolu  Üniversitesi Tıbbi Lab. Önlisans
Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi Lisans
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı.